torsdag 21. oktober 2010

Neste år!


Neste år kommer våren :) Og forvåren. Jeg velger å kalle den det, ikke senvinter. Denne sesongen ble dessverre amputert for meg, ulike omstendigheter sørget for det. Men det kommer alltid en ny sommer å glede seg til. Og for et år det kommer til å bli med denne deilige og praktiske boken til Claus Dalby! 'Et Haveår' er en symfoni av nydelige bilder. En flottere dagbok får man ikke, enten man velger å bruke den til ren hagedagbok, eller om man ønsker å spe på med andre hendelser. Kanskje skrive om været? Man husker aldri når den første vårdagen kom med gode temperaturer og løfterike dufter. Når dukket den første krokusen opp i forhold til i år... Og når plantet jeg solhatten? I dagboken skal jeg notere alt jeg pleier å glemme. Ikke minst hvor jeg planter frøplanter og annet. Her er det god plass å skrive flere notater hver eneste dag.



Hver måned innledes med et nydelig lite dikt.


I kjent og kjær Claus-ånd er boken krydret med et vell av hans malerisk vakre bilder. Akkurat nå facineres jeg aller mest at vinterens stilfulle utrykk. Det er så nydelig med rimdekte vinterblomster og blader!




Claus er en kunstner med fargeharmonier, fargene er satt sammen med mesterlig blikk. De synger duetter i bedene hans.


Nå gleder jeg meg ekstra mye til neste hageår :) Hadde jeg ikke hatt boken, hadde den stått øverst på ønskelisten min til jul. Sammen med 'Mit Haveliv' så klart :) Sistnevnte slippes løs på markedet 12 november. Som jeg ser frem til den boken!