lørdag 31. januar 2009

Jeg lengter etter våren

Januar og februar er ikke mine måneder. Kaldt og utrivelig synes jeg. Som man sikkert forstår er jeg ikke den som kaster på meg ski og fyker ut i skog og mark. Riktignok kan jeg nyte nydelige prospektkortdager hvor naturen har pyntet seg i hvit glitrende kappe. Vinterhimmelen liker jeg også spesielt godt. Men det er mørkt. Og kaldt.

I morgen er det februar og vi er ett skritt nærmere saligheten når varm, mørk deilig duftende vårjord begynner å se dagens lys. De første spirene som titter opp fra jorden, kan man bli lykkerligere? Måtte vi få en tidlig og mild mars!

Jeg pleier å ta våren på forskudd og kjøpe ferdigspirte løker. Det er så koselig å kunne hente inn våren mens det fremdeles er vinter ute.

CD 1

Jeg fikk satt noen nye snøklokkeløker i jorden i høst. Som jeg ser frem til å hilse dem velkommen!Snøklokker er blant de aller første av løkene som bryter seg frem til lyset. De kommer opp blant disse tulipanene og pinseliljene.

IM000327

Disse rosa tulipanene i Austinbedet liker jeg godt. Her kastet jeg ut løkene og plantet dem der de falt. En slik tilfeldig beplanting tiltaler meg og passer godt inn i den uformelle stilen jeg har i hagen.

Syd Etter - detalj (fra det første projektet like under)

5 kommentarer:

Iris sa...

Du er ikke alene om å lengte, nei. Jeg tror vi alle som er glad i hage lengter ekstra mye nå. Jeg håper også på en mild marsmåned, for da blir det en tidlig vår :-)

orchis sa...

Så fine vårlig bilder! Og våren kommer snart hos både dere og oss. Selv her lengter folk etter våren nå, siden vinteren har vært kald og fuktig. Ønsker deg en riktig god helg!
Hilsen orchis

Mari sa...

Så flotte de rosa tulipanene var! Ja heile beddet var nå fint med den bølgete kanten :) Får håpe at det kommer opp tulipaner i år også.
Ha en fin kveld :)

Juni sa...

Joda vi er fler som lengter etter både lys og varme. Tulipaner er vakkert og vel verd å lengte etter. Det var en lur måte du hadde plantet dem på - det blir ikke så oppstillt og på rad og rekke på den måten. Jeg skal prøve å huske det til høsten, men det er lenge til ennå - heldigvis.

Charlotte sa...

Nyyydeliiiiiiiig!