fredag 5. desember 2008

Vinterrose

008 Nå har virkelig vinteren gjort sitt inntog også her. Snøen laver ned og det er godt å være innendørs. Men Louise Odier holder ut! Det er virkelig fantastisk å kunne se roser i blomst på denne årstiden. Jeg er så glad jeg plantet akkurat denne rosen ved inngangen!

044En annen vekst jeg nyter synet av nå, mer enn i sommerhalvåret, er vrihasselen. Den står ved trappen ned til inngangen. Jeg stammet den opp i sommer, det synes jeg var en riktig så vellykket operasjon :)

5 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, det er ikke mange som har roser i hagen på denne tiden Ninni, så du er jammen heldig. Her er alt dekket av snø. Jeg måtte minnes sommeren litt i sted så jeg kikket på den lille filmsnutten jeg hadde laget i sommer....å gjett om jeg gleder meg til sommeren..hehe. Men det er da koselig med snø til jul da.
Den vrihasselen var jo kul da, den hadde blitt fin å små lys på.
Forresten, takk for hyggelige kommentarer i bloggen min, alltid så koselig. Du lurte på hva som var i veien med Martinus; det er nok bare en forkjølelse, tett i nesa og surklete i halsen, men det går nok over etterhvert.
En liten ting til vedr. din kommentar til innlegget hvor jeg hadde satt inn det snøbildet. Det er ikke huset vårt som er avbildet, det er anekset og der hvor adventsstaka lyser i vinduet, det er jo planterommet mitt vettu. Brr, der er det ganske kaldt nå, men det går fort til anekset blir varmere og forvandlet til planterom.
Ønsker deg en frotreffelig helg!

Min verden sa...

Fantastisk! Jeg har ikke vært hos deg før, men jeg legger deg på listen min. Ikke vet jeg hvor du bor heller. Ble bare så overbegeistret for rosen din (og vrihasselen) at jeg måtte forte meg å svare :) Vel, har både rose og vrihassel (en bitteliten en, innkjøpt denne sommeren). Mine roser er visne forlengst, dvs. de siste ble spist opp av rådyrene. Vi "ses". Nå må jeg se litt mer på bloggen din. Hanne

Anne på Moseplassen sa...

det rosebildet er vanvittig vakkert!
Mine rose har nok gitt opp for lenge siden nå, men roser som vinterblomst er i grunnen undervurdert, det er imponerende hvor lenge de kan blomstre :D

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

For et flott bilde!
Louise Odier står på rose-ønskelisten min for neste år. Jeg har hatt den en gang før, men den døde etter noen få år. Det er nok på grensen til at den skal kunne greie seg her hos meg, men med godt stell på en lun plass, tror jeg kanskje den skal kunne overleve hos meg.

Seascape sa...

Så nydelig bilde av Frøken Tinnsoldat. Du har fristet meg den rosen må jeg kjøpe meg :-))