fredag 28. november 2008

Soloppgangen i går

010

På denne årstiden er soloppgangene på sitt vakreste. Ikke bare det at jeg er oppe og får sett dem, men også på grunn av det gulhvite lyset jeg er spesielt glad i. De flammende fargene er nok flotte, men ikke noe er så nydelige som det kalde, hvite vinterlyset.

   

5 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, ingen tvil om at himmelen er på sitt vakreste nå på denne tiden av året og jammen får en si at du har klart å få det tydelig frem på de flotte bildene dine.
Ønsker deg en kjempekoselig helg Ninni!

Juni sa...

Ja det var en flott himmel.
Jeg hadde også en slik himmel i går morges, du kan se den på bloggen min hvis du har lyst.
Det er fasinerende å se hvor forskjellig himmelen kan være fra dag til dag og time til time.

Charlotte sa...

Nyyydelig! Det er i alle fall positivt med vinteren. Soloppgangene er så vakre.

Som Mine Dager Er, sa...

Hver årstid har sin sjarme, og soloppgangene på vinteren er så herlige med sine farger. Dette var et flott bilde, med nesten jordlige farger.

Det er nok å gjøre i denne travle førjulstiden. Jeg kjenner at jeg koser meg mer nå enn tidligere. Da var mye av det jeg gjorde fyllt med stress. Det er det heldigvis ikke lenger. Kanskje man blir litt mer sedat og roligere med årene?!

Kos deg med advent, Ninni.

Klem fra Marit

Som Mine Dager Er, sa...

Hei hei

Jeg så kommentaren din på innlegget om Tart Cherry først nå, og jeg måtte sporenstreks inn og svare deg. Jeg merket endringer etter en uke og etter 2 uker var jeg i rute med søvnen igjen.

Jeg håper virkelig du kjenner forskjell og at du også føler deg mer opplagt etter å ha drukket produktet. Gi meg et hint om hvordan det går. Er jo litt spent da vettu.

Klem fra Marit