mandag 17. november 2008

Blåregnens nye klatrestativ

005
Den stakkars blåregnen min (Wisteria Sinensis) har vansmektet siden jeg plantet den for 3 år siden. Ikke har jeg vært flink til å bekjære den og ikke har den hatt noe å klatre i. Men vokst har den gjort! Den kom til og med med 3 nydelige blomster i sommer. Hittil har den hengt slapt innover rekkverket til svalgangen.
Jeg har gått og grublet på hvordan jeg skulle løse problemet med noe å klatre i for den. Til slutt endte jeg opp med denne løsningen. Jeg bestilte kunsthamp fra Norsk Fletteri AS og kjøpte 2 vanlige veggoppheng. Jeg fikk hjelp i helgen av yngstesønnen som svingte drillen og var så flink så :) Blåregnen ser litt tjafs ut, så jeg håper den kommer seg til sommeren, vokser og snor seg som seg hør og bør for en blåregn.
 002 003  004
Ja, som dere ser; nå er også jeg med i Windows Live Writer-klubben. Så enkelt at selv mor klarer det! Piece of cake :)
Hmmm...ser bildene blir veldig mørke etter jeg brukte resizer...merkelig. Fikk justert eksponeringen, men det ble slett ikke bra. Og bildekantene til høyre ble borte ja. Da har jeg vel skrevet inn for mange pixler i tabellen regner jeg med. Må huske det til neste innlegg... Var visst ikke så piece of cake allikevel dette. Sånn går det når man er kjepphøy!

2 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

Så flott opphenget ble! Enkelt og greit, og jeg gleder meg til å få se bilder av en omslunget blåregn :D

Tusen hjertlig takk for stemme og fine ord på Tordenbloggen i dag!

Som Mine Dager Er, sa...

Så fint at du får til å bruke WLW. Bare øvelse gjør mester og jeg synes du har fått det veldig bra til.

Jeg håper du prøver ut Tart Cherry og jeg håper du føler at det hjelper. Ikke bare ble søvnproblemene betydelig forbedret, men også leddene i fingrene føles mye bedre.Da kan det være håp for bena dine også ;-)

Lykke til, Ninni.

Klem fra Marit