søndag 8. februar 2009

SOL!! ....i 2 minutter

 

066

Gleden var ubeskrivelig da solen lurte seg gjennom kjøkkenvinduene i morges. Jaaaa! Endelig! Jeg tror ikke jeg har sett solen i hele tatt i år. Jeg ilte etter kameraet og tok et par bilder fra inngangsdøren og ut på helgens uvelkomne mengder sne. Og godt var det, like etter kom skyene drivende fra nord og det ble grått, trist og flatt lys ute igjen. Men nå har jeg bildene å se på, som bevis i tilfelle jeg skulle tro jeg innbilte meg det hele.

Fuglemateren står helt bortgjemt i sneen, jeg har ikke vært flink til å holde det åpent for sne. Det er nok å måke kan man si... Men jeg har noen meiseboller hengende på den andre siden av huset, så det er mat å få her, altså!

Jeg har priklet litt mer og oppdatert sålisten min. Nå også med fungerende linker etter Moseplassens kloke råd. Vil du se verdens søteste ekorn har hun mange fantastiske ekornbilder hun har knipset selv i bloggen sin.

Her er en smakebit fra planterommet i dag:

page1

Neiiii...nå sner det forsyne meg igjen. Er så lei! Når skal våren komme i år med all denne sneen som må smelte først. Men jeg gir ikke opp, jeg tviholder på mars som første vårmåned helt til det motsatte er bevist :)

9 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Så flott planterom du har og det spirer....

Håper solen snart skinner igjen på dine kanter av landet.

Anne på Moseplassen sa...

Takk for gode ord :)
Og deilig planerom, mitt er i kaos og jeg tripper litt rundt for at mannen skal hjelpe meg å rydde ut så jeg kan ta det i bruk... han har nok annet å drive med, men jeg håper det kansje skjer noe i dag.

Charlotte sa...

Ja skikkelig koselig planterom det der. Jeg har bare drivhuset, men prøver da å holde det ganske varmt der.
Tror jeg må prøve å få priklet litt i dag jeg også.

Ellea sa...

Jeg har også priklet i dag.....er ferdig med løvemunn!!! Juipppi!! De er noe pell......

Fint planterom du hadde:-)

Juni sa...

Det blir nok vår i år og skal du se:)

Du ligger jo godt ann når den skulle finne på å komme, så mange planter du har å stelle med.
Du får synge noen vårsanger mens du prikler og steller med det som etter hvert kan komme ut i en snøfri hage.

Men jeg nyter vinteren enn så lenge.

Ellea sa...

Hei igjen og takk for hyggelig og festlig kommentar i bloggen min:-) Jeg må innrømme at det hender jeg også har mareritt om sarte små spirer som dør i hopetall.......for ikke å snakke om alle de kveldene jeg ligger våken og bekymrer meg for dem. Det minner definitivt om å få den første babyen ja.....lol.

Seascape sa...

Takk for kommentarene, håper du hadde en fin morsdag du også.

Det ser ut som du har en del spennende der inne på planterommet.

Håper du får nyte mange fine soldager frem over.

Elisabeth sa...

Åee..du har samme kopper som meg, ja det var jo det første jeg så *ler* Hyggelig å lese både såtabell og se planterommet. Det er jo så mye vi har å glede oss til fremover.
Ang påskeeggene, jeg glemte jo helt å svare deg. Men du får tak i meg på mail epelargon@gmail.com.
Da kan vi jo ta det derifra evt. Det største problemet med eggene er muligens sendingen, men nå så jeg at du også bodde ved Oslo indre, kanskje vi rett og slett ikke bor så langt fra hverandre ;)

viola sa...

Må bare kommentere under innlegget her også: Jeg har lignende krus som deg, bare at det er blåbær og stemor på den. Tenkte kjøpe ett krus hver måned :) De er sååå fiiine! :)