søndag 29. mars 2009

Sommertid!

Enda et lite skritt nærmere vår og sommer. Og NÅ ser det ut på værmeldingen som at vinteren kan komme til å slippe taket her østpå også. Jippi!

Kanskje vi snart får se denne?

Hvitveis

 

Sigrid på Hagegal har dratt i gang denne kampanjen, flott tiltak!

Underskriftskampanje
Flere og bedre TV-programmer om hage.
Likelydende brev til TV2 og NRK
Det er ca 1,5 millioner boliger med hage i Norge. I tillegg har mange av landets nær 400.000 boligblokker balkonger og verandaer. Å anta at det i disse boligene finnes til sammen minst en million mennesker som er interessert i hage, blomster og planter er sannsynligvis ingen overdrivelse.
Hvorfor er ikke dette en interessant seergruppe for de norske TV-selskapene?
Vi ønsker oss:
• TV-programmer om hage hele året – ikke bare om sommeren når vi ikke har tid til å se TV
• Flere norskproduserte programmer, som også hever seg litt over nybegynnerstadiet
• Flere utenlandske programmer fra f. eks England og Danmark
• TV-programmer som inspirerer
• Hageprogrammer på kveldstid, ikke når vi er på jobb (Edit: Denne siste føyde jeg til etterpå)

HER kan du skrive under dersom du ønsker flere gode hageprogrammer på tv :)

9 kommentarer:

Iris sa...

Nydelig maleri, Ninni! Ja, jeg lengter også etter å se hvitveis og blåveis! Sommertid er herlig, for da får en utnyttet dagslyset mye bedre. Nå melder yr om flott vær hele neste uke, så nå må det vel begynne å smelte skikkelig snart?

Min Verden Hanne sa...

Været eller dvs. snømengden er til å bli gal av, men jeg tror at vi (inkl. meg - jeg er en av de største sutrepavene her) psyker hverandre ut med å klage - tror du ikke. Det er allikevel ekstremt og man kan liksom ikke tro at det skal ta slutt!! I dag har jeg kost meg med å plante noen løker som jeg fant i garasjen. Kanskje kommer det noe. Det var to poser jeg glemte i høst. Koser meg med babyplantene gjør jeg iallefall. Ha en fin uke. H.

Ellea sa...

For en vakker akvarell! Er det du som har malt den?

Sommertid og en time mer å være ute når det er fint vær.Klokken er 19.00 og solen skinner fremdeles.....deilig:-)

Wenche sa...

Nydelig akvarell!
Og i dag har jeg også fått litt vårfølelse til tross for all snøen som ligger i hagen. Hele dagen er tilbrakt i sola på terrassen :-)

Lene fra Lillehammer sa...

Ja er det ikke herlig Ninni, dette var noe annet enn forrige notat, hihi. Men jeg er nå neimen ikke sikker på at vinteren har helt sluppet taket enda jeg da, værmeldingen så ikke helt bra ut, men vi får bare tenke positivt å håpe det blir bra.
Jeg kjenner ihvertfall at galskapen begynner å ta skikkelig av nå og nå når det er lyst så lenge på kvelden får det meg til å minne om sommeren hvor jeg driver ute til langt på natt. Da står Lene med rumpa i været og myggspiralen i blomsterbedet. Gjett om jeg gleder meg og forhåpentligvis blir det mer av det i år enn i fjor da lile Martinus tok all tid.
Du lurte forresten på når jeg har bursdag. Jeg har bursdag 9. mai, Martinus den 11. mai og Morten har den 28. mai, så her i gutua er vi bare mai-barn.
PS! Bra med den underskriftkampanjen, jeg har også skrevet under!
Ønsker deg en strålende uke kjære venn!

Ninni sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer på akvarellen. Det er jeg som har malt Ellea. Jeg elsker å male akvareller, men det har dessverre ikke blitt noe med det de siste par årene. Men det ligger der og kan tas opp igjen når som helst :)

I dag kan ikke vi på Østlandet klage mer, solen flommer og jeg kan nesten se at sneen trekker seg tilbake. Helt vidunderlig vær!

Uken har virkelig blitt strålende Lene, det gikk troll i ord det ønsket ditt :) Tipper dere har like flott vær!

Ida sa...

Flott tiltak.
Takk for tipset. Har skrevet under nå.

Ida sa...

Stemmer i med de andre her også,
NYYYDEEEELIIIIG akvarell! :)))

Mia sa...

Oj, jag kunde inte låta bli när det står akvareller, vad du är duktig med penseln! Får hoppas att du får lite fred och ro ibland, för detta borde du göra mer av, hela tiden, du är ju jätteduktig :)