søndag 5. april 2009

Kjepper i hjulene

Først det positive; solen stråler fra skyfri himmel og tåken som har ligget som en klam hånd over oss de siste dagene forsvant i morgentimene :)

Så til det som ikke er fullt så hyggelig. For en tid tilbake solgte jeg kjøkkenmøblementet mitt og bestilte et lyst, mindre bastant og dominerende møblement. De er i samme stil, men uten motiver på stolryggene. Det passer best på kjøkkenet mitt synes jeg. Liker å ha det litt bondsk der :)

021

I et par-tre uker har vi hatt dette å spise ved på kjøkkenet

002

Stusselig! Meningen var at jeg skulle ta med henger og kjøre under Oslofjorden og hente det nye kjøkkenmøblementet i Askim forrige uke. Jeg skulle også dratt på hamstretur til Töcksfors, og fylt opp bil og henger med  jord og kukompost og annet til haven. Men den gang ei. På vei hjem tirsdag sa bilen POFF og ville ikke mer. Nå står den på verksted med istykkerrevet registerrem. Bilens skjebne er uviss. Det er en relativt gammel bil, så det spørs om det lønner seg å reparere den. Verkstedet kan ikke se mer på den før etter påske, dårlig timing av den remmen må jeg si. Jeg hadde uansett planlagt hjemmepåske, men føler meg veldig lost uten bil!

Heldigvis trenger jeg ikke bilen til å nyte de første blomstene i hagen og følge sneens tilbaketrekning som jeg nesten kan se fra dag til dag. Herlig! Våren er den absolutt beste årstiden. Full av glede over livet som dukker opp av jorden etter vinterens tvangstrøye. Hver dag ligger muligheten der for å oppdage gledelige overraskelser. Kanskje det er nye spirer å se i dag?

7 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Kjedelig med bil på verksted og manglende kjøkkenbord.
Solen skal en glede seg over så lenge den skinner og det som titter frem under snøen.

Jeg har også en gammel bil som jeg stadig krysser fingrene for.

Ønsker deg en fortsatt skyfri påske!

Ellea sa...

Nei så ergerlig med bilen da! Sånne biler vet å finne rette tidspunktet til å revne registerreimen eller hva det ellers er de finner på:-(

Så deilig at snøen forsvinner hos dere. Jeg gleder meg til både din og andres blogger ikke inneholder ordet snø i det hele tatt:-))

Wenche sa...

Nå skjønner jeg hva du mente da du sa at "spise-arrangementet" var litt stusselig i en en kommentar hos meg :-)
Håper du snart for tak i de nye møblene.

Og registerreim, joda det måtte jeg bytte på bilen min for noen måneder siden (skulle byttes ved 120' påsto de på Audi) - det var 10000 rett ut. Og nå på siste service måtte jeg bytte "alt" ifm bremsene. Og regningen som jeg trodde skulle komme på ca. 5000 ble i stedet 20000!
Det er dyrt med biler som begynner å dra på årene :-(

Fortsatt god påske :-)

Min Verden Hanne sa...

Aj, aj - registerreim, æsj - hørtes dyrt ut! Irriterende greier. Ønsker deg god påske uten bil, men med snøsmelting og deilige dager :) H.

Ida sa...

Håper at du klarer deg fint uten bilen, enn så lenge, og at du nyter vårdagene.
Ønsker deg en fortsatt god påske. :)
Klem fra meg.

Tunes Photo sa...

Lekker blogg du har!

Louisette passion retriever, cat, memory Katanga sa...

Lovely blog, fotos natur, flowers , garden, greeting from Belgium.