onsdag 17. september 2008

Siste rest av sommeren

Se hva jeg fant ute på tur med hunden :) En søt liten sommerbukett ble det av blomster jeg fant langs veien.Så egentlig var det unødvendig å kjøpe Gladiolene i et anfall av blomsterabsitens. Men det er alltid deilig å være litt Ole Brummsk og unne seg 'ja, jakk - begge deler'.

Jeg slutter aldri å la meg fasinere av blomsters indre, vakrere kunstverk finnes ikke

4 kommentarer:

Vigdis alias Vicky sa...

Bukettene er flotte, begge, på hver sin måte. Markblomstene dine har sin egen sjarme. Virker som de remonterer litt!

Nærbildet av gladiolen er vidunderlig vakkert.

Sine sa...

Nydelig bukett og gladiol. Ja, blomstene er alldeles vakre inni.

Tonerose sa...

Gladioler er nyyyyydelige! Men en bukett markblomster er minst like søte! ;o)

Hjertelig takk for alle innspillene på hagegal! Er noen dager siden jeg har vært der inne nå - utrolig snilt med all hjelpen!! Jeg har desverre ikke den boken, men jeg vurderer nå sterkt å skaffe meg den! Vil du anbefale den, er det mye spennende der?

Jeg har nå kjøpt inn litt materialer, og har starte med litt snekring av en portal... Jeg har ingen oppskrift eller tegning å gå etter, så det får bli som det blir. Den blir veeeldig enkel, men jeg tenkte jo at jeg kunne forsøke!! Alt jeg trengte var lille pushet fra deg! hihi. Tar bilder når jeg blir ferdig! ;o)

Ha en herlig helg!

Ninni sa...

Selvgjort er velgjort heter det, og det er jo en stor tilfredsstillelse i det å ha laget noe selv. Så får du portalen akkurat slik du ønsker og som passer akkurat der du skal ha den. 'Utomhusprojekter' er en flott bok med mange relativt enkle ting du kan lage til hagen, både stor og smått. Du vil nok ikke angre et kjøp, ikke er den så dyr heller. Du vil nok finne mye inspirerende!