fredag 19. februar 2010

Hvitt i hvitt

Så datt det ned noen tonn sne igjen, i alle fall virker det sånn. Våren, som jeg så vidt kunne kjenne snusen av i høyre nesebor, forsvant brått. Bamsefar er faktisk ganske lur han som sovner om høsten og våkner når det er nydelig og vårlig ute. Jeg liker å måke, men dette er for mye! Bare se hva som har skjedd på ett og et halv døgn

 
 


Og mer skal det komme og kaldere skal det bli. Tar denne vinteren sikte på å vare like lenge som fjorårets? Da får vi mange ilske hagesjeler å hanskes med! Jeg husker et år da våren kom i februar, krokusen blomstret og det var godt og varmt i solveggen. DET er et vær jeg kan like :)

Det så et lite øyeblikk ut til å lysne i sted, men nå er det fullt av virvlende sne utenfor igjen.
Ønsker alle en god helg uansett vær!

10 kommentarer:

Ida sa...

Nok er nok, kan man vel si... ;)
Men hold ut...!
I fjor blomstret det nydelige små Iris her hos meg på denne tiden. Nå ligger hagen min gjemt under et tykt snødekke...
Må så noen frø snart, i alle fall.
Det gir litt vårstemning... :)

Fin fredag og god helg!
Klem.

Iris sa...

Du slipper visst ikke unna du heller, Ninni! Denne snøen går meg på nervene. Hvis det skal fortsette å snø sånn fremover, så får vi vår i juni ;)

Ha en fin helg!

krepsemor sa...

Her har vi hatt kaldt og stabilt vintervær med ca. 10 minusgrader hver dag i ukevis! Og solen er her stadig lenger heldigvis.
Det ser ut til at det blir en stund til vi kan sitte i solveggen med kaffekoppen ;o(
Nå har guttene vinterferie, og de to minste skal til mormor og morfar! De gleder seg veldig. Jeg må jobbe......
Uansett, nå er det helg!
Ønsker deg en flott helg! Ikke slit deg ut på snørydding da!!!

Monicas Hage sa...

Vi har hatt tidlig vår i mange år, men det tror jeg ikke det blir i år nei... Har enda ikke foretatt årets første hagevandring, for det er ganske enkelt ikke mulig å gå i hagen:( Men, fuglene har begynt å kvitre, så den er der nok, et sted langt der ute...;)

Tonerose sa...

Phui - jeg kunne ikke vært mer enig!! Nok er nok. :o) Vanskelig å forestille seg at denne snøen forsvinner snart, det ser virkelig mørkt ut om dagen.. :o)

Nydelige bilder du har tatt, som alltid!

Ønsker deg en herlig helg Ninni!

Stor klem!

lavendel mio sa...

Ja nok er nok...men slike nydelige bilder tåler vi:)
Men en vakker dag står hagen i full flor:)
Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne

Marie sa...

Men, vakkert det er det!

God helg :)

Anonym sa...

Hver vinter hvor det er mye snø tenker jeg at dette kommer da aldri i livet til smelte! Og så smelter det så fort som bare fy. Solvarme er uimotståelige saker :D

Ellea sa...

Takk og pris at Britt Åse har helt rett, men det er så lett å glemme når snøen laver ned. All snøen fra plassen vi bor rundt blir lempet inn hagen vår av snøfresen, så bedene er dekket av en haug som når opp til annen etasje på huset. Ser rett ut på ungene som leker på toppen av haugen når jeg ser ut av verandadøren på kjøkkenet.

.....men det er enda en ting at det er vår i drivhuset og at alle spirene koser seg der ute, og er fullstendig uvitende om det ufyselige været på utsiden:)

Ninni sa...

Ja, det er en liten gåte hvordan alt dette skal forsvinne. Men så fluffy som sneen er nå, synker den nok fort sammen når solen lager varmegrader ute. Bare vi var der! Nå har det i det minste sluttet å sne her, håper det samme for dere også :)