søndag 25. april 2010

Trekning av gavekort :)


Tusen takk til alle som ble med på konkurransen om gavekortet på kr 300,- fra BoGrønt, det var 36 stk i alt som sendt mail med forslag. Av dem svarte 30 stykker riktig. For å trekke ut en vinner har jeg benyttet random.org, veldig kjekt hjelpemiddel! Nettsiden valgte ut nr 20, og nr 20 som svarte riktig ble....Marit! Gratulerer så mye Marit! Marit skriver en flott hagedagbok som du kan lese her.

7 kommentarer:

Torunn sa...

Gratulerer til Marit!
Og god hagesøndag til deg :-)

Klem Torunn

Lisbeth sa...

Tillykke til Marit! Det er rigtig morsomt med dine konkurrencer Ninni, det vil jeg også lave:) Det ser ud til at den varme I har haft er drevet ned til os. Igen idag er det en dejlig lun forårsdag i Danmark.

lavendel mio sa...

Grattis til vinneren!
Smart med de kassene du har lengre nede her, må nok ha meg en tur på Felleskjøpet nå forstår jeg:)
Ønsker eg en fin søndag,klem Hanne

Tonerose sa...

Gratulerer til Marit!

Så nydelig den nye bloggbakgrunnen din er Ninni! Herlig!

Ønsker deg en vidunderlig søndag!

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg! Da får jeg bare vente i spenning og se hvordan valmuene blir, men jeg regner med de blir flotte, kjenner smaken din og da er det vel ingen tvil. Gjorde som du anbefalte, å blande frøene sammen med jord, smart forresten.
Når det gjelder spisestua har jeg ikke brukt sparkel. De var jo opprinngelig brune, deretter malte jeg de med 4 strøk med vannbasert maling. Deretter satte jeg igang med varmepistol og skrapte forsiktig etter med en gang. Har også brukt litt pussepapir for å lage litt "vanlig" slitasje her og der.
Liten ting vennen min. Jeg skal dra opp en del gamle stormarikåper som jeg ikke skal ha lenger. Vil du at jeg heller skal sende deg noen biter av de istedet for små bebiser?
Det "gresset" du ser på bildet jeg tok fra annekset i dag er Lagurus Ovatus 'Hare's Tail'.

Ninni sa...

Moro med konkurranser ja, det blir nok flere :)

Takk Tonerose, jeg ble fornøyd med den :)

Lene, jeg håper du blir fornøyd med farvene! Jeg synes de er nesten like dekorative når de får frøstander, og bladverket er jo også lekkert lyst grågrønt.
Skal du grave opp A. mollis vil jeg svært gjerne ha det, så bra! Så blir vi enige om hva du vil ha i retur :)
Uansett metode; møblene dine ble nyyydelige!

Lisemoren sa...

Å nå har jeg tatt meg en gode runde her inne hos deg. Nikoser meg. Skal si du har mange planter på groing. Ser litt slik ut her også, men jeg mangler planterom. Så det blir i litt mindre skala. Blir spennende å se alt i blomstring til sommeren.
klem fra Lisemoren